ALGEMENE VOORWAARDEN 
 
1. Algemeen
1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Kaslo auto recycling / mercedes onderdelen, hierna te noemen: “Gebruiker”, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard. 
1.2. Van deze algemene voorwaarden kan uitsluitend worden afgeweken indien dit schriftelijk is overeengekomen met Gebruiker
1.3. De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij zijn hiermee uitgesloten, tenzij anders schriftelijk overeengekomen met Gebruiker
1.4. Gebruiker behoudt het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen.
1.5. Bij het plaatsen van een bestelling Gebruiker aanvaardt de wederpartij deze Algemene Voorwaarden. 
 
2. Totstandkoming overeenkomsten
2.1. Een overeenkomst tussen wederpartij en Gebruiker komt tot stand als de klant een bestelling heeft geplaatst, deze betaalt heeft en de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd.

3. Prijzen
3.1. Alle opgaven van prijzen, specificaties en/of andere aanduidingen van artikelen zijn door Gebruiker zorgvuldig op de website weergegeven. Gebruiker is echter niet gebonden aan bestellingen welke zijn geplaatst op basis van op de website voorkomende onjuistheden, voor zover de wederpartij redelijkerwijs moest begrijpen dat het een vergissing of verschrijving betrof.
3.2. De prijzen op de website zijn de actuele prijzen in Euro`s. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Gebruiker bevoegd om prijzen te wijzigen.
3.3. De prijzen zijn inclusieve BTW en exclusief de kosten van vervoer, verpakking en verzending. 
3.4. Actieprijzen zijn slechts gedurende een bepaalde periode geldig, zolang de voorraad strekt. Op deze prijzen kan voor of na de bepaalde periode geen aanspraak worden gemaakt.
 
4. Verzendkosten 
4.1. De verzendkosten worden doorberekend aan de wederpartij
 
5. Levering en bezorging
5.1. Gebruiker doet zijn uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Gebruiker streeft erna om alle bestellingen na ontvangst van de betaling binnen drie werkdagen te verzenden. Vermelde termijnen zijn indicatief, Gebruiker kan hiervan afwijken. Een leveringstermijn is nimmer een fatale termijn.
5.2. Vertragingen in de aflevering doordat een artikel niet op voorraad is, worden per email of brief aan de klant gemeld.
5.3. Ondanks alle zorgvuldigheid waarmee Gebruiker de bestelling behandelt, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig wordt geleverd. De klant moet dit uiterlijk binnen 3 dagen aan Gebruiker melden. De levering wordt dan eventueel op kosten van Gebruiker  aangevuld of opnieuw geleverd.
5.4.In verband met “nep bestellingen” leveren wij niet onder rembours.
5.5. Gebruiker bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres van de wederpartij geleverd
5.6. Bestellingen mogen in gedeelten afgeleverd worden. Deelleveringen en na leveringen ontvangt de wederpartij zonder extra verzendkosten
 
6. Betaling
6.1. Betaling geschiedt contant of vooraf. Gebruiker accepteert vooraf overmaken per bank, Paypal,  iDeal en contact bij balieverkoop als betaal opties.
 
7. Retournering
7.1. De wederpartij is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig op mankementen of onvolledigheid te controleren. 7.2. De wederpartij heeft het recht de geleverde artikelen binnen 7 dagen na ontvangt te retourneren in de originele verpakking en de bijgeleverde accessoires zonder gebruiksschade en een retour formulier. 
7.3. Van retournering zijn uitgezonderd gebruikte onderdelen of andere vergelijkbare producten mits anders door partijen schriftelijk overeengekomen
7.4. Als de wederpartij een beroep heeft gedaan op ontbinding van de overeenkomst en de bestelling is retour ontvangen, dan zal Gebruiker binnen 15 werkdagen het bedrag restitueren. Terugbetaling geschiedt op de door de wederpartij opgegeven bank of girorekening.
 
8. Aansprakelijkheid
8.1. De aansprakelijk Gebruiker beperkt zich totdat de factuurwaarde. Iedere verdere of overige aansprakelijkheid wordt uitgesloten, tenzij dit op grond van de wet niet is toegestaan. Gebruiker is nooit aansprakelijk voor schade in de vorm van omzet- of inkomstenderving, indirecte schade of enige ander.
8.2. Onze verantwoordelijkheid beperkt zich tot de bestelling de eerste keer is aangeboden op het door de wederpartij aangegeven adres. 
8.3. Gebruiker is niet verantwoordelijk voor het eventueel kwijtraken van de bestelling als de wederpartij de adresgegevens bij het plaatsen van de bestelling fout heeft opgegeven. Eventuele extra kosten die ontstaan als de bestelling retour komt en/of de tweede keer opgestuurd moet worden zijn voor kosten van de wederpartij.
8.4. Gebruiker is niet verantwoordelijk voor vermissing van de bestelling als deze bestelling is uitgereikt op een adres waar meerdere personen het pakket kunnen aannemen. Bijvoorbeeld bij bedrijven, instellingen, studentenhuizen, kamerverhuurbedrijven e.d.
8.5. Het kan voorkomen dat een bestelling nadat het bij vervoerder aangemeld is vertraagd bezorgd wordt. Een bestelling wordt door vervoerder pas als vermist aangemerkt als het een week na verzending nog niet is aangekomen. Gebruiker kan dus pas na deze week actie ondernemen. Dit geldt alleen wanneer een bestelling met Track and Tracé code bekend is, indien vervoerder vermeld dat een bestelling afgeleverd is dan is Gebruiker niet meer verantwoordelijk.
 
9. Garantie
9.1. Op de meeste artikelen geldt een garantieperiode van 1 maand. Uitgezonderd zijn losse componenten, serviceonderdelen, lampen, accu`s en batterijen, op deze artikelen zit geen garantie. 
9.2. Indien een artikel defect is, dan neemt de wederpartij vooraf altijd contact op met de klantenservice via een contactformulier.
9.3. Indien een artikel teruggestuurd wordt, dan dient dit voldoende gefrankeerd te zijn en altijd voorzien te zijn van een kopie van de factuur.
9.4. De artikelen die retour gezonden worden, worden bij ontvangst door Gebruiker gekeurd. Garantie is niet van toepassing als het artikel bij terugzending onvoldoende wordt beschermd tegen transportschade, de slijtage als normaal kan worden beschouwd, veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, sprake is van gebreken die ontstaan zijn door foutief of onoordeelkundig gebruik of als het gebrek is ontstaan door opzet of grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
9.5. De verzendkosten om een artikel naar Gebruiker te sturen zijn altijd voor rekening van de wederpartij. 
9.6. De verzendkosten om een vervangend of gerepareerd artikel naar de wederpartij te sturen zijn voor rekening van Gebruiker
9.7. Retourzendingen zonder kopie factuur of onvoldoende gefrankeerd, worden niet in behandeling genomen. 
 
10. Klachten
10.1. Gebruiker streeft ernaar om alles naar volle tevredenheid van haar klanten af te handelen. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed zijn gegaan of niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan de koper zijn klacht via een contactformulier indienen, zie website contact. Gebruiker streeft erna om klachten binnen 24 uur te beantwoorden.
 
11. Persoonsgegevens
11.1. Gebruiker respecteert de privacy van haar klanten en zorgt ervoor dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. De persoonlijke gegevens worden in het databestand van Gebruiker opgeslagen. De door de koper verstrekte gegevens in dit databestand worden gebruikt om de bestelling te verwerken. Daarnaast worden deze persoonsgegevens gebruikt voor interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailings en/of aanbiedingen van Gebruiker
11.2. Uiteraard worden deze persoonsgegevens niet verstrekt aan derden die niet gelieerd zijn aan Gebruiker
 
12. Diversen over Gebruiker
12.1. Alle vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunt u ons stellen via ons contactformulier. Gebruiker streeft ernaar om de door haar ontvangen e-mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden mercedes, mercedesbenz, mb, mercedesonderdelen, onderdelen, autoonderdelen, auto, carparts, car, parts,  mercedes benz Nijmegen, kaslo, kassenberg, mercedes-onderdelen, daimler chrysler onderdelen autoparts sloop sloperij demontage auto recycling gebruikte onderdelen restauratie cars autobekleding interieur interiors Motoren koplampen Spatborden bumpers grill Ruiten Sierlijsten radiateuren airco intercoolers schokdempers verlichting elektronica wisserbladen Uitlaten remblokken remschijven chassisdelen motordelen stuurdelen chassisdelen Motor Cilinderkop kleppen Krukas Vliegwiel Nokkenas ketting Diesel inspuiting Carburateur Mechanische inspuiting Electrische inspuiting Filters Lucht Brandstof Compressor vacuumpomp spruitstukken motorrem Electro-motor dynamo start Motor oliepomp Koeling waterpomp ventil Motorsteunen koppeling drukgroep Handgeschakelde automatische versnellingbak rem koppeling Gaspedaal gasstangen Chassisbalken trekhaken Vering schokbrekers Vooras Achteras Sleepas Wielen Banden Tussenassen Remmen hydraulisch Mechanische Remmen stuurinrichting Brandstoftank uitlaatsysteem Plaatwerk voorzijde zijkant achterzijde Dak bekleding dashboard isolatie Voor achterportier sloten Kofferdeksel tankklep Schuifdak daktoebehoren binnenverlichting Kachel Stoelen achterbank Bedden Stuurpomp Radiateur slangen spatborden bumpers luchtfilters Dakbekleding zonneklep Achterportier ruiten Achterdeuren Sloten sleutels Schuifdak Hardtop Dak accessoires Ruitensproeiers Slotensets afsluitdoppen Achterbank Middenstoel

 

mercedes

mercedes

mercedes

Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank